Supporteracties

Word supporter van TV Oranje

Word Supporter van TV Oranje!Vind jij ook dat muziek van eigen bodem een vaste plek moet hebben op de Nederlandse televisie? Word dan voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Dan maak je tevens kans op gratis entreebewijzen voor concerten en evenementen en ontvang je een eigen supporterspas en de originele TV Oranje sjaal. Dus ben jij nog geen Supporter? Meld je dan vandaag nog aan door het aanmeldingsformulier in te vullen!
 

Maak gebruik van de gratis entreebewijzen

TV Oranje Supporters kunnen gebruik maken van gratis entreebewijzen en kortingen voor de onderstaande concerten en evenementen. Iedere supporter heeft recht op 1 gratis entreebewijs of korting per evenement, zolang de voorraad strekt. De entreebewijzen en kortingsacties zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik.

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter
 

Night of the Stars in Maastricht

Night of the Stars in MaastrichtNa meerdere edities in onder meer Rotterdam Ahoy gaat het populaire muziekevenement  Night of the Stars op zaterdag 12 mei een feestje bouwen in ’t MECC te Maastricht. Alleen de grootste feestartiesten staan op het podium, dus het belooft weer een mooie avond te worden. Zet 12 mei maar vast in je agenda, want dan kun jij een feestje bouwen met topartiesten als Tino Martin, Django Wagner, John West, Snollebollekes, John de Bever, Wesley Klein, René Schuurmans, Alex, Raymon Hermans, Theodoor en DJ Coenio. Tickets kosten €29,50 en zijn te bestellen via de website van Night of the Stars.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Night of the Stars in Maastricht door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Kom naar Nacht van Oranje!

Nacht van OranjeDonderdag 26 april staat Rotterdam Ahoy weer volledig in het teken van Nacht van Oranje, die dit jaar alweer zijn 26e editie beleeft! Met het podium in het midden van de zaal is het 360 graden feest voor meer dan 12.000 in oranje uitgedoste fans van Nederlandstalige muziek. Op het affiche staan topartiesten als André Hazes, Corry Konings, Dennie Christian, Wolter Kroes, Gents, Gebroeders Ko, Het Feestteam, Snollebollekes, René Schuurmans, John West, Lawineboys en Rob de Nijs. Uiteraard is Lee Towers de afsluiter. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 23,- (incl. 3,- servicekosten). Klik hier voor meer informatie en om tickets te bestellen
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor de Nacht van Oranje door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.
 

Puur Hollands in Den Bosch

Puur Hollands in Den BoschOp vrijdag 6 april is er in de Brabanthallen te Den Bosch een spetterende nieuwe editie van Puur Hollands, het gezelligste indoor meezingfeest van Nederland. Er zijn optredens van Tino Martin, Wesley Klein, René Schuurmans, Henk Dissel, Snollebollekes, Alex, Raymon Hermans, John de Bever, Gino Graus, John West, Jeffrey Heesen, Henk Bernard en DJ Coenio. Het belooft weer een geweldig feest te worden, waarbij de Brabanthallen worden omgetoverd tot de gezelligste kroeg van heel Nederland! Om 19.00 uur gaan de deuren open, de avond duurt tot 02.00 uur. Kaarten kosten € 29,50 (excl. fee) en zijn te bestellen via puurhollands.eu.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Puur Hollands in Den Bosch door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Het Grote Meezingfeest in Drachten

Het Grote MeezingfeestZet zaterdag 31 maart maar vast in je agenda, want dan vindt in Drachten weer Het Grote Meezingfeest plaats. De vorige edities waren een groot succes: uit heel Nederland kwamen artiesten en fans naar Friesland voor een feest zonder weerga! Ook bij deze derde editie zal de megatent op zijn kop worden gezet door zo’n 5000 enthousiaste feestvierders. Je kunt genieten van optredens van Snollebollekes, Roy Donders, Dennie Christian, Ronnie Ruysdael, Bouke, Lytse Hille, John West, René Karst, Wesley Klein, De Doelleazen, Zanger Rinus, Wimmie Bouma, Havenzangers, Otto Lagerfett, Marlous, Tjeerd, José Wolters, Trienes, Hessel Wijkstra, Bert Zwier, Evert Wolters, Emile Hartkamp, Antonio, Bertus en Auke. De deuren gaan open om 18.00 uur, een ticket heb je al vanaf € 20,-. Je kunt ook kiezen voor vervoers- en overnachtingsopties. Meer informatie is te vinden op www.hetgrotemeezingfeest.nl.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Het Grote Meezingfeest in Drachten door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Toppers van Oranje in Nijkerk

Ivo Franklin presenteert Toppers van OranjeBij TV Oranje kun je elke zaterdag om 19.30 uur kijken naar het muziekprogramma ‘Toppers van Oranje’, dat maandelijks wordt opgenomen op wisselende locaties in Nederland. Deze tv-opnamen kunnen worden bijgewoond door publiek. Zondag 22 april is Toppers van Oranje van 14.00 tot 18.00 uur te gast bij Het Koetshuis in Nijkerk, waar wordt opgetreden door ruim veertig Nederlandse topartiesten. De presentatie is in handen van Ivo Franklin. Tickets kosten € 10,- in de voorverkoop (excl. servicekosten) en zijn te bestellen via toppersvanoranje.tv.
 

TV Oranje Supporters kunnen een vrijkaart aanvragen voor Toppers van Oranje in Nijkerk door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl, o.v.v. het supporternummer.

 

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter

 

 

Wesley Klein - ‘Doe 't met mij’

Week 12

Wesley Klein - ‘Doe 't met mij’


TV Oranje is supporter van:

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 bij jouw
lokale omroep? Lees meer...