Supporteracties

Word supporter van TV Oranje

Word Supporter van TV Oranje!Vind jij ook dat muziek van eigen bodem een vaste plek moet hebben op de Nederlandse televisie? Word dan voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Dan maak je tevens kans op gratis entreebewijzen voor concerten en evenementen en ontvang je een eigen supporterspas en de originele TV Oranje sjaal. Dus ben jij nog geen Supporter? Meld je dan vandaag nog aan door het aanmeldingsformulier in te vullen!
 

Maak gebruik van de gratis entreebewijzen

TV Oranje Supporters kunnen gebruik maken van gratis entreebewijzen en kortingen voor de onderstaande concerten en evenementen. Iedere supporter heeft recht op 1 gratis entreebewijs of korting per evenement, zolang de voorraad strekt. De entreebewijzen en kortingsacties zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik.
 

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter
 

Theaterconcert Willeke Alberti + CD Kado!

Theaterconcert Willeke Alberti in het AFAS Circustheater ScheveningenOp maandag 11 februari is het zover. Dan geeft Willeke Alberti voor het eerst in vier jaar weer een groot theaterconcert. In het prachtige AFAS Circustheater in Scheveningen brengt ze samen met haar band haar mooiste liedjes ten gehore. Willeke was de afgelopen jaren te horen bij concerten als Holland Zingt Hazes en in het tv-programma De Beste Zangers, maar nu is het tijd om een show te brengen die geheel is gewijd aan haar muziek. Een speciale gastrol is weggelegd voor Mart Hoogkamer, volgens critici een van de grote talenten van dit moment. Niet alleen werd hij runner-up bij Holland's Got Talent, ook roept zijn stem herinneringen op aan Willy Alberti. Samen met Willeke bracht hij het lied ‘Lachen, Beetje Huilen’ uit. Vooraf en tijdens de pauze zal pianist Dennis de Bruijn alle grote hits van Willeke spelen op een grote concertvleugel.
 

Het concert begint om 20.00 uur. Bestel je kaarten bij de Theaterkassa, telefoon 0900 9203 (€ 0,45 p.m.) of op musicoflife.ntk.nl. Dit concert maakt deel uit van de reeks ‘Sterren aan Zee’. Van iedere verkochte kaart gaat 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Willeke Alberti in het Circustheater Scheveningen door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Ontvang een CD kado!

Ben je nog geen TV Oranje Supporter? Dan biedt TV Oranje je toch een speciaal kado als je nu kaarten boekt voor dit concert: een prachtige CD met Nederlandstalige artiesten. Ga naar cdactie.ntk.nl of bel 0900 9203 en vermeld bij je telefonische reservering ‘TV Oranje CD-actie’.
 

Sterren van Holland in Ahoy

Sterren van Holland in AhoyHet topevenement Sterren van Holland gaat op vrijdag 22 februari weer een onvergetelijk feestje bouwen in Rotterdam Ahoy! Na vier waanzinnige uitverkochte edities is er nu wederom uitgepakt met een prachtig artiestenprogramma. Van 18.00 tot 01.00 uur kun je genieten van optredens van onder anderen Tino Martin, Wesly Bronkhorst, Henk Dissel, John West, Django Wagner, Snollebollekes, Alex, Stef Ekkel, Tim Douwsma en DJ Coenio. Zij zullen Ahoy veranderen in een grote feesttempel, waar de voetjes van de vloer gaan en meezingen een must is! Bestel nu je tickets via sterrenvanholland.nl. Voor TV Oranje Supporters zijn vrijkaarten beschikbaar. Lees meer...
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Sterren van Holland door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl, o.v.v. het supportersnummer.
 

Viva la Carnaval!

Viva la Carnaval!Op vrijdag 15 februari kun je helemaal losgaan tijdens de vierde editie van Viva la Carnaval in het Beursgebouw Eindhoven. Een week voor carnaval gaan we weer ‘veurpruuvuh’ met o.a. Snollebollekes, De Deurzakkers, Gebroeders Ko, Lamme Frans, PartyFriex, Feestteam, Alex, Veul Gère, Alpenzusjes, Vieze Jack, Frank Smeekens en DJ Coenio. Het gaat weer een heerlijk feestje worden en natuurlijk is iedereen welkom in zijn of haar meest gekke outfit! Viva la Carnaval duurt van 19.00 tot 02.00 uur; de minimumleeftijd is 18 jaar. Tickets kosten € 29,50 en zijn te bestellen via vivalacarnaval.nl.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Viva la Carnaval door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl, o.v.v. het supportersnummer.
 

Nederlands IJsbeelden Festival

Nederlands IJsbeelden FestivalHet Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Van zaterdag 15 december 2018 tot en met zondag 3 maart 2019 strijkt de adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw neer bij de IJsselhallen in Zwolle. De beste ijskunstenaars uit de hele wereld gaan in een 1.200 m2 grote vrieshal aan de slag met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Het thema 'Wereldberoemde verhalen' wordt uitgebeeld in ijs- en sneeuwsculpturen tot wel zes meter hoog. Special effects met licht, geluid en projectie maken de beelden nog magischer. Romeo en Julia, de Drie Musketiers, Robin Hood, Alice in Wonderland en nog veel meer verhalen worden ijskoud tot leven gewekt.
 

Nederlands IJsbeelden FestivalHet Nederlands IJsbeelden Festival is voorzien van een gezellig horecaplein met winterse hapjes en drankjes. Online tickets kosten € 14,50, kinderen van 4 t/m 10 jaar betalen € 10,- en kinderen t/m 3 jaar hebben vrij entree. Let op: de kassaprijs is hoger. Klik hier voor meer informatie
 

Voor TV Oranje Supporters zijn wegens grote belangstelling inmiddels geen vrijkaarten meer beschikbaar voor het Nederlands IJsbeelden Festival in Zwolle.
 

 

 

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter

 

 

Henk Damen - 'Hoe zit het nou met ons'

Week 3

Henk Damen
'Hoe zit het nou met ons'


TV Oranje is supporter van:

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 bij jouw
lokale omroep? Lees meer...