Supporteracties

Word supporter van TV Oranje

Word Supporter van TV Oranje!Vind jij ook dat muziek van eigen bodem een vaste plek moet hebben op de Nederlandse televisie? Word dan voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Dan maak je tevens kans op gratis entreebewijzen voor concerten en evenementen en ontvang je een eigen supporterspas en de originele TV Oranje sjaal. Dus ben jij nog geen Supporter? Meld je dan vandaag nog aan door het aanmeldingsformulier in te vullen!
 

Maak gebruik van de gratis entreebewijzen

TV Oranje Supporters kunnen gebruik maken van gratis entreebewijzen en kortingen voor de onderstaande concerten en evenementen. Iedere supporter heeft recht op 1 gratis entreebewijs of korting per evenement, zolang de voorraad strekt. De entreebewijzen en kortingsacties zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik.

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter
 

Allerlaatste jubileumconcert Rob de Nijs 75 jaar

Jubileumconcert Rob de Nijs in het AFAS Circustheater ScheveningenOp maandag 18 juni aanstaande is het zover. Dan zal Rob de Nijs zijn allerlaatste jubileumconcert verzorgen in het mooiste theater van Nederland, het AFAS Circustheater van Scheveningen. Na afloop is er een groot feest! Als je als artiest 75 bent geworden en met je 35e theatertour door Nederland en België trekt, kom je er niet onderuit om daar even bij stil te staan. Heel even maar, want Rob kijkt nog steeds liever vooruit dan achterom. De éminence grise van de zangers van de Lage Landen laat in zijn jubileumconcert zijn muzikale veelzijdigheid zien, waarbij al zijn klassiekers van de afgelopen vijftig jaar de revue passeren. Vooraf en in de pauze zal de bekende pianist Dennis de Bruijn de hits van Rob de Nijs spelen op een concertvleugel. Ook krijgt iedere bezoeker na het concert een herinnering mee naar huis.
 

Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 25,50, € 40,50, € 55,50 (Gouden Rang – de mooiste plaatsen voor in de zaal) en Platina rang € 98,50 (stoelen op rij 1, 2 en 3). Bestel je kaarten bij de Theaterkassa, telefoon 0900 9203 (€ 0,45 p.m.) of via internet op musicoflife.ntk.nl. Dit concert maakt deel uit van de reeks ‘Sterren aan Zee’. Van iedere verkochte kaart gaat 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Rob de Nijs in het Circustheater Scheveningen door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Ontvang een CD kado!

Ben je nog geen TV Oranje Supporter? Dan biedt TV Oranje je toch een speciaal voordeel als je nu kaarten boekt voor dit concert. Vul bij het bestellen de actiecode CDKADO in en je ontvangt na afloop van het concert een CD van Rob de Nijs kado!
 

De grootste hits van The Cats in het Circustheater

Tribute To The Cats Band in het AFAS Circustheater ScheveningenOp maandag 4 juni speelt de immens populaire Tribute To The Cats Band in het AFAS Circustheater Scheveningen, hun grote theaterconcert van 2018! De band werd in 2002 opgericht in Volendam, als muzikaal eerbetoon aan hun beroemde dorpsgenoten The Cats. Het was vanaf het begin een doorslaand succes, want de wijze waarop de Tribute To The Cats Band de muziek nieuw leven inblaast is bijna een kopie van de originele Cats! Inmiddels zijn we ruim vijftien jaar en meer dan zeshonderd concerten verder. Hits als ‘Lea’, ‘Why’, ‘Marian’ en niet te vergeten ‘One Way Wind’ zorgen wekelijks in het land voor een feest der herkenning. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 20,50, € 35,50 en € 50,50 (Gouden Rang – de mooiste plaatsen voor in de zaal). Bestel je kaarten bij de Theaterkassa, telefoon 0900 9203 (€ 0,45 p.m.) of via internet op musicoflife.ntk.nl. Dit concert maakt deel uit van de reeks ‘Sterren aan Zee’. Van iedere verkochte kaart gaat 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor de Tribute To The Cats Band in het Circustheater Scheveningen door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Ontvang een CD kado!

Ben je nog geen TV Oranje Supporter? Dan biedt TV Oranje je toch een speciaal voordeel als je nu kaarten boekt voor de Tribute To The Cats Band in het AFAS Circustheater. Vul bij het bestellen de actiecode CDKADO in en je ontvangt na afloop van het concert een CD van de band kado!
 

Het Grote Meezingfeest in Leeuwarden

Het Grote Meezingfeest in LeeuwardenZet zaterdag 2 juni maar in je agenda, want dan vindt Het Grote Meezingfeest voor de eerste keer plaats in Leeuwarden. De voorgaande edities in Drachten waren een groot succes: uit heel Nederland kwamen artiesten en fans naar Friesland voor een feest zonder weerga! Ook bij deze Leeuwarder editie wordt alles uit de kast getrokken om er een ware topavond van te maken. Je kunt genieten van topartiesten als Tino Martin, Jannes, Sieneke, Peter Koelewijn, Drukwerk, Ancora, Henk Dissel, Bouke, Lytse Hille, Jaman, Judith Peters, Bertus, Ricky, Reina, Hessel Wijkstra, André Kooistra, Romana en Jelle Jitse. De deuren gaan open om 18.00 uur, een ticket heb je al voor € 22,-. Je kunt ook kiezen voor vervoers- en overnachtingsopties in de Friese hoofdstad. Meer informatie is te vinden op hetgrotemeezingfeest.nl.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor het Grote Meezingfeest in Leeuwarden door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter

 

 

Yosee - ‘Jouw ritme’

Week 21

Yosee - ‘Jouw ritme’


TV Oranje is supporter van:

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 bij jouw
lokale omroep? Lees meer...