Supporteracties

Word supporter van TV Oranje

Word Supporter van TV Oranje!Vind jij ook dat muziek van eigen bodem een vaste plek moet hebben op de Nederlandse televisie? Word dan voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Dan maak je tevens kans op gratis entreebewijzen voor concerten en evenementen en ontvang je een eigen supporterspas en de originele TV Oranje sjaal. Dus ben jij nog geen Supporter? Meld je dan vandaag nog aan door het aanmeldingsformulier in te vullen!
 

Maak gebruik van de gratis entreebewijzen

TV Oranje Supporters kunnen gebruik maken van gratis entreebewijzen en kortingen voor de onderstaande concerten en evenementen. Iedere supporter heeft recht op 1 gratis entreebewijs of korting per evenement, zolang de voorraad strekt. De entreebewijzen en kortingsacties zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik.

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter
 

De 'Nacht van Holland' in Zwolle

Nacht van HollandOp vrijdag 23 november vindt een nieuwe editie van de 'Nacht van Holland' plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Tijdens dit evenement, dat elk jaar een enorm succes is, staat gezelligheid centraal. Alles draait om dansen, springen, zingen en drinken. Ook deze keer komt een aantal echte topartiesten naar Zwolle: Tino Martin, Jannes, John de Bever, Snollebollekes, Henk Dissel, Stef Ekkel, John West, Jeffrey Heesen, Alex en Coenio. Het evenement duurt van 19.00 tot 02.00 uur. Tickets kosten € 29,50 (excl. fee). Kijk voor meer informatie op de website van de 'Nacht van Holland' en bestel nu je kaarten!
 

Voor TV Oranje Supporters zijn vrijkaarten beschikbaar voor de 'Nacht van Holland' in Zwolle. Je kunt je hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl, onder vermelding van het supportersnummer.
 

Ammerse Piratenfeest 2018

Ammerse PiratenfeestNa een geheel uitverkochte editie in 2017 heeft het befaamde Ammerse Piratenfeest ook voor dit jaar weer een prachtig programma weten samen te stellen. Op zaterdag 13 oktober zal  Sporthal De Ooievaar in Groot-Ammers (Zuid-Holland) op zijn kop worden gezet door André Hazes, John West, Marco de Hollander, Ancora, Alex Wielders en de Millstreetband. Ook op vrijdag 12 oktober is het al feest, dan met Snollebollekes, Beatcrooks, DJ Rob & MC Joe en DJ van Dam. Tickets voor de vrijdag kosten € 13,53, voor de zaterdag € 18,73 en een passe-partout kost € 26,50. Meer info vind je op deammersepiraten.nl.
 

Voor TV Oranje Supporters zijn vrijkaarten beschikbaar voor de zaterdag van het Ammerse Piratenfeest 2018. Je kunt je hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl, onder vermelding van het supportersnummer.
 

Mega Woonwagen Feest - Fandag Henk Damen

Fandag Henk DamenZaterdag 29 september strijkt het rondreizende Mega Woonwagen Feest neer in De Ster in Nieuwkuijk. De avond staat deze keer geheel in het teken van de Fandag van Henk Damen, die voor deze gelegenheid een groot aantal muzikale gasten heeft uitgenodigd. Je kunt genieten van optredens van Django Wagner, Johan Heuser, Willem Barth, Rein Mercha, Dean Saunders, Henk Bernard, Jaman, Franky Falcon, Rinus Ponsen, Karin Welsing, Peter van der Velden, Nick Vermeulen, William van Engelen, Bernard van Maurik, Erik Schreuders, Boy Lever, August van Engelen, Jim Mulder, Owen van Kol, Marco Dekkers, Mike Griek, Nelis Heesbeen, Ricardo Rossin, Joey Bos en Marc Lapré. Dat wordt weer een avond vol sfeer, meezingen en gezelligheid! De deuren gaan open om 19.00 uur, tickets zijn in de voorverkoop te bestellen via ticketpoint.nl.
 

Voor dit concert zijn inmiddels geen vrijkaarten meer beschikbaar. Supporters kunnen alleen nog op de reservelijst. Stuur daarvoor een mailtje  naar supporters@tvoranje.nl, onder vermelding van het supportersnummer.
 

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter

 

 

Jan Smit - 'Ik Zie'

Week 39

Jan Smit - 'Ik Zie'


TV Oranje is supporter van:

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 bij jouw
lokale omroep? Lees meer...