Supporteracties

Word supporter van TV Oranje

Word Supporter van TV Oranje!Vind jij ook dat muziek van eigen bodem een vaste plek moet hebben op de Nederlandse televisie? Word dan voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Dan maak je tevens kans op gratis entreebewijzen voor concerten en evenementen en ontvang je een eigen supporterspas en de originele TV Oranje sjaal. Dus ben jij nog geen Supporter? Meld je dan vandaag nog aan door het aanmeldingsformulier in te vullen!
 

Maak gebruik van de gratis entreebewijzen

TV Oranje Supporters kunnen gebruik maken van gratis entreebewijzen en kortingen voor de onderstaande concerten en evenementen. Iedere supporter heeft recht op 1 gratis entreebewijs of korting per evenement, zolang de voorraad strekt. De entreebewijzen en kortingsacties zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik.

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter
 

Jordaan ‘A-Meezing’ Festijn in Hoorn

Jordaan ‘A-Meezing’ FestivalLiefhebbers van het levenslied opgelet! Op zondag 26 augustus vindt de eerste editie van het Jordaan ‘A-Meezing’ Festijn plaats in het Julianapark in Hoorn. Deze dag staat alles in het teken van de leukste Amsterdamse én Hollandse artiesten. Zing met hen mee en vier het leven op een prachtig festivalterrein met maar liefst drie area’s, meer dan dertig artiesten, plek voor 5000 bezoekers én onbeperkte gezelligheid. Op het programma staan topartiesten als Tino Martin, Rein Mercha, Robert Leroy, Quincy, Denny Braaf, Yves Berendse, Dario, Nick Stricker, Mike Peterson, Martin Vincken, Jan Spel, Nico Landers, René Rietbergen, Brian Stricker, DJ Roy en vele anderen. Bestel nu je ticket voor slechts € 12,50 (ex fee) via jordaanevenementen.nl!
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor het Jordaan ‘A-Meezing’ Festijn door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

René Shuman & Angel-Eye - ELVIS & MORE 2018

ELVIS & MORE 2018ELVIS & MORE is de geweldige liveshow van René Shuman & Angel-Eye rondom de muziek van Elvis Presley. Op zaterdag 25 augustus zullen zij met hun uitgebreide showorkest terugkeren naar het prachtige Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam voor een wervelend concert. "Elvis is vanaf het allereerste moment ook onze inspiratie geweest, zoals inmiddels voor vele generaties", aldus René Shuman. “We zien het als onze missie om zijn muziek te blijven spelen en levend te houden. En daarom maken we er altijd een groots rock 'n roll-feest van. Kom meezingen, dansen, gewoon luisteren of wat dan ook; laten we de muziek van Elvis vooral samen vieren!” Samen met Angel-Eye speelt René tijdens ELVIS & MORE ook muziek van vrienden en inspiratiebronnen van ‘The King’, zoals Roy Orbison, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis en The Everly Brothers. Kaarten voor het concert zijn te bestellen via de website elvisandmore.com.
 

Voor TV Oranje Supporters is een beperkt aantal eersterangs kaarten beschikbaar voor ELVIS & MORE! Je kunt je hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl, onder vermelding van het supportersnummer.
 

Puur Hollands Outdoor in Nijmegen

Puur Hollands Outdoor 2018Puur Hollands, het gezelligste meezingfeest van Nederland, organiseert zondag 26 augustus voor het tweede achtereenvolgende jaar een outdoor festival in het Goffertpark in Nijmegen. De hele dag staat weer in het teken van de leukste en gezelligste feestartiesten, onder wie Samantha Steenwijk, Wesly Bronkhorst, Peter Beense, Jannes, Tino Martin, Wesley Klein, Django Wagner, Henk Dissel, Snollebollekes, Raymon Hermans, Alex, John de Bever, John West, Theodoor en DJ Coenio. De speciale après ski tent wordt op zijn kop gezet door de Alpenzusjes, Feestteam, Jettie Pallettie, Thorsten von Lippe Beisterfeld, Ronnie Ruysdael, Otto Lagerfett, Lamme Frans, One Two Trio en DJ Michelski. Ook zijn er kermisattracties, eetkraampjes en merchandise-stands. Om 13.00 uur gaan de deuren open, de optredens duren tot 22.00 uur. De minimale leeftijd is achttien jaar. Kaarten kosten € 29,50 (excl. fee) en zijn te bestellen via puurhollands.eu.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Puur Hollands Outdoor 2018 door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Breda in Concert 2018

Breda in Concert 2018Op zaterdag 4 augustus kun je weer genieten van het grootste Nederlandstalige muziekfestival van Brabant! De vijfde editie van Breda in Concert wordt van 14.00 tot 23.00 uur gehouden op het Chasséveld in het centrum van Breda, met opnieuw een geweldig programma. Er zijn optredens van Tino Martin, Henk Dissel, Django Wagner, Snollebollekes, René Schuurmans, Wesley Klein, Jeffrey Heesen, Gebroeders Ko, Sieneke, Raymon Hermans,  Ferry de Lits, Nelis Leeman, Rob van Daal, Arjon Oostrom, Joeri Plaizier, Jan van Est, Partyfriex, Emilie Sleven, Sander Kwarten en Evert van Huygevoort. Kaarten à € 19,50 zijn verkrijgbaar via bredainconcert.com of een vestiging van Primera bij jou in de buurt. Je kunt ook kiezen voor een speciaal VIP-arrangement. De minimale leeftijd van Breda in Concert is 16 jaar (VIP-deck 18 jaar). Klik hier voor meer informatie
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Breda in Concert door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Sterren van Holland in Concert - Amsterdam

Sterren van Holland in Concert - AmsterdamOp zondag 12 augustus strijkt het topevenement Sterren van Holland in Concert voor de derde keer neer in het Arenapark te Amsterdam. Dat gaat weer een lekker knalfeestje worden met topartiesten met een Mokums tintje. Vanaf 13.00 uur kun je genieten van optredens van Tino Martin, Django Wagner, Snollebollekes, Henk Dissel, Henk Dissel, Wesly Bronkhorst, Peter Beense, Stef Ekkel, Alex, Wesley Klein, Theodoor, Rein Mercha, DJ Coenio en als surprise-act Samantha Steenwijk! Uiteraard wordt het festivalgevoel versterkt met gezellige eettentjes en kraampjes. Dat belooft een heerlijke zomerdag te worden! De minimumleeftijd voor Sterren van Holland is 18 jaar. Rolstoelen zijn van harte welkom maar er is geen apart vak, alleen staanplaatsen. Tickets kosten € 29,50 (excl. fee) en zijn te bestellen via sterrenvanholland.nl.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Sterren van Holland in Concert in Amsterdam door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.

 

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter

 

 

Susanna Veldmeijer - 'Zomerliefde'

Week 29

Susanna Veldmeijer - 'Zomerliefde'


TV Oranje is supporter van:

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 bij jouw
lokale omroep? Lees meer...