TV Oranje Special over Gino Graus
19-05-2018

TV Oranje presenteert vanaf mei een nieuwe serie portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ gaat Ivo Franklin elke zaterdag om 19.00 uur op bezoek bij een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden.
 

TV Oranje Specials - Gino GrausZaterdag 26 mei heeft Ivo Franklin in Sint-Michielsgestel een ontmoeting met Gino Graus, een van de Nederlandse artiesten die al op zeer jonge leeftijd actief was in de showbusiness. Zijn eerste plaatje 'Een Vriend' nam hij op negenjarige leeftijd op. Vanaf dat moment was zingen zijn grote passie, zeker toen hij meteen successen vierde. Dat botste soms wel een beetje met school, want Gino had zijn hoofd vaak meer bij de muziek dan bij de les. Toch slaagde hij er vorig jaar in zijn diploma te halen, dus andere mogelijkheden heeft hij ook nog. Verder vertelt Gino over de ondersteuning die hij krijgt van zijn ouders, de samenwerking met grote namen als Jan Keizer en de kick van het optreden voor een volle zaal.
 

De komende weken kun je tevens kijken naar TV Oranje Specials rond Stef Bos (2 juni), Bob Offenberg (9 juni), Frans Duijts (16 juni), Rob van Daal (23 juni) en Monique Smit (30 juni).

 

 

Yosee - ‘Jouw ritme’

Week 21

Yosee - ‘Jouw ritme’


TV Oranje is supporter van:

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 bij jouw
lokale omroep? Lees meer...