Tribute To The Cats Band + CD kado!
26-04-2018

Tribute To The Cats Band in het AFAS Circustheater ScheveningenOp maandag 4 juni speelt de immens populaire Tribute To The Cats Band in het AFAS Circustheater Scheveningen, hun grote theaterconcert van 2018! De band werd in 2002 opgericht in Volendam, als muzikaal eerbetoon aan hun beroemde dorpsgenoten The Cats. Het was vanaf het begin een doorslaand succes, want de wijze waarop de Tribute To The Cats Band de muziek nieuw leven inblaast is bijna een kopie van de originele Cats! Inmiddels zijn we ruim vijftien jaar en meer dan zeshonderd concerten verder. Hits als ‘Lea’, ‘Why’, ‘Marian’ en niet te vergeten ‘One Way Wind’ zorgen wekelijks in het land voor een feest der herkenning. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 20,50, € 35,50 en € 50,50 (Gouden Rang – de mooiste plaatsen voor in de zaal). Bestel je kaarten bij de Theaterkassa, telefoon 0900 9203 (€ 0,45 p.m.) of via internet op musicoflife.ntk.nl. Dit concert maakt deel uit van de reeks ‘Sterren aan Zee’. Van iedere verkochte kaart gaat 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

Ontvang een CD kado!

Ben je nog geen TV Oranje Supporter? Dan biedt TV Oranje je toch een speciaal voordeel als je nu kaarten boekt voor de Tribute To The Cats Band in het AFAS Circustheater. Vul bij het bestellen de actiecode CDKADO in en je ontvangt na afloop van het concert een CD van de band kado! Bestel nu
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor de Tribute To The Cats Band in het Circustheater Scheveningen door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

 

 

Yosee - ‘Jouw ritme’

Week 21

Yosee - ‘Jouw ritme’


TV Oranje is supporter van:

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 bij jouw
lokale omroep? Lees meer...