Jubileumconcert Rob de Nijs + CD kado!
04-06-2018

Jubileumconcert Rob de Nijs in het AFAS Circustheater ScheveningenOp maandag 18 juni aanstaande is het zover. Dan zal Rob de Nijs zijn allerlaatste jubileumconcert verzorgen in het mooiste theater van Nederland, het AFAS Circustheater van Scheveningen. Na afloop is er een groot feest! Als je als artiest 75 bent geworden en met je 35e theatertour door Nederland en België trekt, kom je er niet onderuit om daar even bij stil te staan. Heel even maar, want Rob kijkt nog steeds liever vooruit dan achterom. De éminence grise van de zangers van de Lage Landen laat in zijn jubileumconcert zijn muzikale veelzijdigheid zien, waarbij al zijn klassiekers van de afgelopen vijftig jaar de revue passeren. Vooraf en in de pauze zal de bekende pianist Dennis de Bruijn de hits van Rob de Nijs spelen op een concertvleugel. Ook krijgt iedere bezoeker na het concert een herinnering mee naar huis.
 

Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 25,50, € 40,50, € 55,50 (Gouden Rang – de mooiste plaatsen voor in de zaal) en Platina rang € 98,50 (stoelen op rij 1, 2 en 3). Bestel je kaarten bij de Theaterkassa, telefoon 0900 9203 (€ 0,45 p.m.) of via internet op musicoflife.ntk.nl. Dit concert maakt deel uit van de reeks ‘Sterren aan Zee’. Van iedere verkochte kaart gaat 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.
 

Ontvang een CD kado!

TV Oranje biedt je een speciaal voordeel als je nu kaarten boekt voor dit concert. Vul bij het bestellen de actiecode CDKADO in en je ontvangt na afloop van het concert een CD van Rob de Nijs kado!
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Rob de Nijs in het Circustheater Scheveningen door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

 

 

 

Henk Damen - 'Hoe zit het nou met ons'

Week 3

Henk Damen
'Hoe zit het nou met ons'


TV Oranje is supporter van:

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 bij jouw
lokale omroep? Lees meer...