Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep
04-01-2019

Oranje Top 30De Oranje Top 30, de enige Nederlandse hitparade die nog landelijk op televisie en radio wordt uitgezonden, is wekelijks te beluisteren en te zien bij meer dan tachtig omroepen. De oer-Hollandse hitlijst heeft hiermee een potentieel bereik van maar liefst twee miljoen kijkers en luisteraars! Voor artiesten betekent de Oranje Top 30 dan ook een flinke uitbreiding van hun mogelijkheden, wat geheel aansluit bij de doelstellingen van TV Oranje.
 

Het onafhankelijke Perfect & More BV stelt de Oranje Top 30 samen op basis van populaire parameters binnen de doelgroep. Er wordt minder rekening gehouden met ‘ouderwetse’ vormen van verkoop en meer gekeken naar airplay bij de betrokken radiozenders. Ook ontwikkelingen op social media spelen een rol bij de samenstelling van de wekelijkse hitlijst.
 

Aanmelden voor Oranje Top 30
Lokale of regionale omroepen die interesse hebben om de Oranje Top 30 uit te zenden, wordt verzocht dit kenbaar te maken via muziek@oranjetop30.nl. Geef daarbij alsjeblieft ook aan of er belangstelling is om de ‘Oranje Top 30’ uit te zenden via televisie, radio, of beide.
 

Uitzending bij RADIONL en TV Oranje
RADIONL-DJ Taeke WoudaDe Oranje Top 30 is elke vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur te horen bij de commerciële radiozender RADIONL. Elke vrijdag presenteert DJ Taeke Wouda een overzicht van het beste uit de Oranje Top 30. Bij TV Oranje is de Nederlandstalige hitlijst te zien op vrijdag van 20.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 16.00 tot 17.00 uur en op zondagmorgen van 11.00 tot 12.00 uur.
 

 

 

Alex - 'Kus me snel'

Week 7

Alex - 'Kus me snel'


TV Oranje is supporter van:

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 bij jouw
lokale omroep? Lees meer...